+86 523-80370100

O nás

Jingjiang Huarui Import & Export Co., Ltd. este o companie comercială axată pe dezvoltarea și producția de produse textile.

Principalele noastre produse sunt serii de jucării, rucsac, genți de călătorie, genți de machiaj, tricotaje, papuci de casă, șosete și pijamale. Aceste produse sunt exportate în principal în SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Olanda și așa mai departe.

Fabricile noastre sunt situate în Jingjiang, Jiangyin, orașul Yangzhou. Avem mai mult de 15 ani de experiență în producție. Putem furniza mostre în funcție de clienți cerințe și să ofere sfaturi adecvate și profesionale cu privire la produse. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări despre produsele de mai sus.

Datorită COVID19, sediul nostru central Wujiang Foreign Trade Corp. (Group) Dongyuan I \/ E Co., Ltd. unit cu Anqing Hui Yi produse de protecție co., ltd pentru a coopera la producția de măști, pentru a promova producția de măști din semiautomat la complet automat, iar fabrica noastră de măști intrase în WHITELIST și obținea certificatul CE. W Încă ne concentrăm pe promovarea tuturor tipurilor de măști de protecție.

O catalogul tău de mască sunt

1. N mască de unică folosință medicală

C olor: alb \/ albastru \/ negru

2. KN95

3. FFP2 NR

4. Logo personalizat pentru măștile de deasupra


Poptávka

Poptávka